Finále TOP MODEL OF THE YEAR vyneslo titul Kristíně Dolníčkové

Špindlerův Mlýn | Finálový galavečer prestižní soutěže TOP MODEL OF THE YEAR 2017, který se konal v nádherných prostorách Orea resort hotelu Horal ve Špindlerově Mlýně, přinesl titul půvabné Kristíně Dolníčkové žijící v Praze.  

Dívka s uhrančivýma očima přesvědčila porotu nejen při představení šatů salonu Jiřího Moravce, v krátkém rozhovoru s moderátorem Zdeňkem Podhůrským před zaplněným sálem špičkového Orea resort hotelu, ale také při promenádě v plavkách Tricoline či přehlídce spodního prádla Werso.


Jako druhou vybrala odborná porota Anetu Karasovou z Uničova, která navíc získala korunku Miss sympatie. Bronzovou příčku velmi vyrovnané soutěže krásy obsadila Pavlína Richtarová z Kelče.   
Deset finalistek a dvě náhradnice si v rámci soutěže připravilo za odborného vedení ředitelky agentury Fashion Models Žanety Morštadt a choreografa Michala Spišiaka moderně a svižně pojatou choreografii, při které na dvě stovky diváků opakovaně vyjadřovalo uznání dlouho trvajícím potleskem.


Soutěž TOP MODEL OF THE YEAR patří mezi pět nejprestižnějších přehlídek krásy v České republice. Ředitel soutěže Ing. Jiří Morštadt ocenil velkou vyrovnanost všech deseti dívek s tím, že vyhrát by si skutečně zasloužily všechny. V porotě zasedly významné osobnosti módního světa, jako jsou návrháři Olga Rusakova, Galal Giani, Česká Miss 2016 Andrea Bezděková, loňská vítězka TOP MODEL OF THE YEAR Tereza Hudáková, majitelka salonu Babor Beauty Spa Eva Ottová, izraelská návrhářka Jenny Shear či Josef Kočí zastupující značku Tricoline.


Finále se účastnily dívky, které uspěly v castingu v luxusním pražském Le Palais Art Hotel Prague, a kromě vítězné trojice své modelingové přednosti předvedly Monika Drsková, Barbora Hačecká, Andrea Havlíková, Aneta Kalátová, Markéta Konopásková, Markéta Lacina, Adéla Rezková a dvě náhradnice Michaela Pangrácová a Jana Zímandlová.


Z letošních přihlášených 200 soutěžících prošlo do užšího výběru sto dívek, z padesátky pak porota vybrala finálovou dvanáctku.
Rok od roku atraktivnější soutěž, kterou pořádá European Press Holding, a. s., přináší řadu nových nápadů a myšlenek, a díky modernímu konceptu projektu řadu dívek pravidelně svou krásou oslovuje přední modelingové agentury.

Text: Tomáš Prchal,

foto: Daniel Šeiner

 

Čtěte více

Záštity1

re

Záštityparalax

Záštityparalax

Akademie Umělé Inteligence 2

Akademie Umělé Inteligence 2

-->