FINALISTKA ČESKÉ MISS NOVOU TVÁŘÍ NA FTV PRIMA, JAKO REPORTÉRKA BUDE PŘINÁŠET ZPRAVODAJSTVÍ Z REGION

Michaela Nedomová, finalistka České Miss 2017, se stane novou tváří na televizních obrazovkách FTV Prima. Sympatická brunetka, která se i přes svůj drobný vzrůst probojovala do nejužšího výběru národní soutěže krásy, získala už nyní nabídku, která se neodmítá. Brzy ji bude veřejnost vídat jako reportérku zpravodajství ostravského regionu.    

 

„Do České Miss jsem se přihlásila, abych si splnila svůj dívčí sen. Očekávala jsem mnoho nového, a tak se i stalo. Myslím, že za dobu od semifinále, kdy jsem na sobě intenzivně pracovala a hltala snad každé slovo všech inspirativních lidí, se kterými jsme se setkávaly, jsem se neskutečně posunula dál. Cítím se silnější. Doufala jsem i v nové kontakty, které mi otevřou dveře do jiného světa, jen jsem netušila, že to přijde tak brzy,“ uvádí Michaela, která je studentkou druhého ročníku ekonomické žurnalistiky a dostat se do televize patřilo k jejím snům.

Většina dívek se do soutěže hlásí proto, aby bojovala o titul, ale zároveň dostala k zajímavým příležitostem. Málokteré se to však podaří tak rychle, jako Michaele. „Téměř všechny holky jsme se do České Miss hlásily s nějakým záměrem zviditelnit se a dělat to, co chceme. Měla jsem to štěstí, že se mi to podařilo ještě před samotným finále. Čekají mě perné měsíce práce a učení se. Roli reportérky jsem si na pohovoru vyzkoušela poprvé, nikdy předtím jsem tu možnost neměla. Bude to pro mě těžké a náročné, ale věřím, že se s tím poperu a zvládnu to.“ 

Se zajímavou nabídkou se však kvůli faktu, že povolání reportérky se neslučuje s prací modelky, dostala Michaela do nelehkého rozhodování. „Celou situaci vnímám jako absurdní. Vzdát se jednoho snu pro druhý? Díky soustředěním České Miss jsem se neskutečně posunula dál, bylo o nás opravdu perfektně postaráno a rozhodovací proces, jestli nabídku do televize na úkor své další účasti v České Miss přijmu, byl dlouhý a pro mě strašně náročný. Diskutovala jsem to mnohokrát jak s rodiči, tak vedením České Miss, a to mně v mé kariéře vyjádřilo plnou podporu a vstřícnost,“ objasňuje své rozhodování Michaela.

Eva Čerešňáková, celou situaci komentuje: „Dívky do nejužšího výběru soutěže Česká Miss jsme vybírali nejen podle vzhledu, ale i jejich projevu, vystupování a inteligence. Průběžně s nimi pracujeme, obklopujeme je mnoha odborníky a naším cílem je, aby se k zajímavým příležitostem dostaly nejen vítězky, ale i většina finalistek. Proto do té soutěže jdou. Máme tedy upřímnou radost z toho, že se Míši tak rychle podařilo nastartovat kariéru. Je nejen krásná, ale hlavně chytrá. Myslím si, že má před sebou skvělou budoucnost a je škoda, aby si tuto příležitost nechala uniknout, i když se tak musela rozhodnout na úkor dalšího pokračování v boji o titul Česká Miss.“


Zdroj fotografií: Miss Events

 

Čtěte více

Záštity1

re

Záštityparalax

Záštityparalax

Akademie Umělé Inteligence 2

Akademie Umělé Inteligence 2

-->