Finalistky TOP MODEL OF THE YEAR 2017 ocenily skvělou partu

Špindlerův Mlýn | Finalistky soutěže TOP MODEL OF THE YEAR 2017, který se konal v nádherných prostorách Orea resort hotelu Horal ve Špindlerově Mlýně, ocenily skvělou partu, jež se vytvořila během čtyřdenního prestižního projektu.  

Půvabná vítězka TOP MODEL OF THE YEAR 2017 Kristína Dolníčková zdůraznila, že si dívky svými povahami skvěle „sedly“. „Byly jsme bezva parta. Do Špindlu jsme jely čtyři holky z Prahy a dvě z toho se umístily, takže je to super. Ale celý prodloužený víkend byl vydařený, protože jsme poznaly jedna druhou, a zjistily, že jsme fajn banda. Navíc organizace celé soutěže byla super. I doprovodný program byl pro nás precizně připravený, to jsme rozhodně nečekaly. Z výhry jsem hodně překvapená a ještě ani přesně nevím, kam mě to posune, ale jsem optimistka,“ prozradila Kristína Dolníčková.


Stříbrnou příčku a navíc titul Miss sympatie získala Aneta Karasová. „Celý víkend byl úžasný, s holkama jsme si to moc užily, byl tu skvělý kolektiv. Nadchnul mě také bezvadně připravený program včetně bobové dráhy a večeru v Silver Rock music baru. Pokud jde o můj úspěch, mám dva tituly a slzy v očích, vůbec jsem to nečekala. Doufám, že mě to v modelingu posune ještě někam dál, zkusím ještě další soutěže,“ potvrdila Aneta Karasová.


Bronzová Pavlína Richtarová je podle svých slov nadmíru spokojená, jak soutěž dopadla. „S dívkami, které dnes uspěly, jsme byly velké kamarádky, takže jim to fakt přeju. Ale celkově všechny holky byly fajn, ty dny jsme si tady opravdu užily, máme spoustu zajímavých zážitků a získaly jsme řadu zkušeností. Poznaly jsme zde také zajímavé lidi, celá organizace byl úžasná, a bylo o nás krásně postaráno. Doufáme, že nám to přinese další zajímavé pracovní příležitosti v oblasti modelingu,“ dodala Pavlína Richtarová.

Zdroj: Tomáš Prchal, Metropol

foto: Daniel Šeiner

 

Čtěte více

Záštity1

re

Záštityparalax

Záštityparalax

Akademie Umělé Inteligence 2

Akademie Umělé Inteligence 2

-->