PINKILIN nová lifestylová pomůcka pro moderní ženy

Mobilní aplikace Pinkilin je výsledkem více než ročního vývoje týmu mladých českých vývojářů a přináší revoluci v seznamování. Originální a stylová pomůcka určená zejména moderním ženám, je přelomem v rychlosti a efektivitě navazování vztahů. Pinkilin nemá za úkol nahradit běžné seznamování moderním online způsobem, ale usnadnit a urychlit jeho začátek. „Pinkilin je nejdůležitější věcí v kabelce moderní ženy,“ říkají dva vystudovaní právníci Michael Živěla a Daniel Habarta, kteří stojí za celou myšlenkou seznamovací mobilní aplikace Pinkilin.   

Český startup má vysoké ambice. Od spuštění aplikace v únoru 2016 si ji v průběhu jejího vývoje a testovacího provozu stáhlo přes 20 tisíc uživatelů. Pinkilin tak zaujal skupinu českých privátních investorů, kteří poskytli investici více než 6 milionů korun na další vývoj aplikace, přičemž 2 miliony korun jsou alokovány na zahájení první marketingové kampaně k dalšímu náboru nových uživatelů. Reálnou ambicí je dosáhnout výsadního postavení mezi seznamkami na českém trhu koncem roku 2017.

lJak Pinkilin funguje? 
Pinkilin díky GPS lokalizaci nabízí k seznámení partnery, kteří se nacházejí nejblíže uživateli. Umožňuje jediným tahem odesílat či přijímat pozvánky k seznámení. Pozvánky mají poměrně krátkou lhůtu na reakci protějšku, čímž je dosaženo mimořádné efektivity a četnosti realizovaných setkání. Pinkilin tak prolamuje základní překážku při seznamování dvou lidí - ostych z oslovení.
 
lV čem je Pinkilin odlišný? 
Design aplikace je navržen speciálně pro ženy k usnandění navázání nejen milostných seznámení, ale také pro nalezení partnera pro jakékoliv volnočasové aktivity. Není nutné čekat nebo několik dní bezvýsledně chatovat. Stačí použít Pinkilin k prvnímu kontaktu a následně se ihned osobně potkat v reálném světě. 

Více na: www.pinkilin.com

 

Čtěte více

Záštity1

re

Záštityparalax

Záštityparalax

Akademie Umělé Inteligence 2

Akademie Umělé Inteligence 2

-->